TOKİ İstanbul Tuzla Projesi'nde Yüksek Talep: 20 Bin 920 Konut Sahibi Kazandı!

TOKİ İstanbul Tuzla Projesi'nde Yüksek Talep: 20 Bin 920 Konut Sahibi Kazandı!

 

TOKİ, Türkiye genelinde pek çok konut projesi hayata geçiriyor ve bu projelerin birçoğu büyük bir ilgi görüyor. İstanbul Tuzla Projesi de bu projelerden biri ve son dakika haberlerine göre, 20 bin 920 konut sahibini buldu.

İstanbul Tuzla Projesi, İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alıyor ve toplamda 732 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa ediliyor. Proje kapsamında 4 bin 688 adet konut, 218 adet ticari ünite, 6 cami, 5 okul, 1 adet sağlık ocağı, 1 adet kültür merkezi ve 1 adet spor tesisi yer alacak.

Projenin ilk etabı olan Tuzla 1. Etap'ta 3 bin 425 adet konut bulunacak ve bu konutların 2 bin 356'sı kura ile satışa sunulacak. Satışa sunulan konutlar arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

TOKİ İstanbul Tuzla Projesi'nde konut sahibi olmak isteyenlerin öncelikle TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan başvuru formunu doldurmaları gerekiyor. Başvuru formu doldurulduktan sonra, kura çekimine katılmak için belirtilen tarihte ve saatte başvuru sahibinin bulunduğu ilçedeki notere gitmeleri gerekiyor.

Kura çekimi sonrasında konut sahipleri belirleniyor ve sözleşme imzalamak üzere TOKİ'nin belirlediği tarihte ilgili TOKİ Şube Müdürlüğü'ne gitmeleri gerekiyor. Konutların satış fiyatları dairelerin büyüklüğüne ve bulunduğu bloğa göre değişebiliyor.

Sonuç olarak, TOKİ İstanbul Tuzla Projesi büyük bir ilgi görüyor ve 20 bin 920 konut sahibini buldu. Proje kapsamında inşa edilen konutlar, uygun fiyatları ve geniş imkanları ile dikkat çekiyor. Konut sahibi olmak isteyenlerin başvuru formunu doldurmaları ve kura çekimine katılmaları gerekiyor.

Previous Post
Next Post

post written by:

0 YORUMLAR: