TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekiliş tarihi ve sonuçları açıklandı! İşte detaylar...

TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekiliş tarihi ve sonuçları açıklandı! İşte detaylar...

 

TOKİ İstanbul kura sonuçları, TOKİ tarafından yapılan konut projelerinde ev sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği bir konudur. Arnavutköy'deki TOKİ konut projesi de bu projeler arasında yer almaktadır. Bu proje için başvuru yapanlar, TOKİ Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacağını ve TOKİ İstanbul kura tarihini merak etmektedirler.

TOKİ Arnavutköy projesi, İstanbul'un hızla gelişen ilçelerinden biri olan Arnavutköy'de yer almaktadır. Projede toplam 2.989 adet konut bulunmaktadır. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşan konutlar, dar ve orta gelirli ailelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanmıştır.

TOKİ İstanbul kura tarihi ile ilgili bilgilere göre, TOKİ Arnavutköy kura çekilişi 4-15 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Başvuru sahipleri kura sonuçlarını TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden öğrenebileceklerdir.

TOKİ kura çekilişi sonuçları açıklandıktan sonra, kazananlar belirlenecektir. Kazananlar, TOKİ tarafından açıklanacak olan tarihlerde evlerine kavuşacaklardır. Ayrıca, TOKİ'nin diğer projelerinde olduğu gibi, kazananların evlerine taşınmadan önce belirli bir süre boyunca kira ödemeleri gerekecektir.

Sonuç olarak, TOKİ İstanbul kura sonuçları arasında yer alan TOKİ Arnavutköy projesi için kura çekilişi 4-15 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılacak. Bu tarihler arasında başvurularını tamamlayanlar, kura sonuçlarını TOKİ'nin resmi internet sitesinden öğrenebileceklerdir.


Previous Post
Next Post

post written by:

0 YORUMLAR: